Project Description

Zaštita na radu u izvanrednim okolnostima

Edukacija se provodi online preko platforme Microsoft Teams.

Izvanredne okolnosti kao što je potres, pandemija koronavirusa i financijska kriza utječu na način kako poslodavci upravljaju s rizicima u području zaštite na radu.

Poslodavac je obvezan organizirati i provoditi zaštitu na radu, vodeći pri tome računa o prevenciji rizika te obavještavanju, osposobljavanju, organizaciji i sredstvima. Pri organiziranju i provođenju zaštite na radu, poslodavac je obvezan uvažavati prirodu obavljanih poslova te prilagoditi zaštitu na radu promjenjivim okolnostima radi poboljšanja stanja.

Kako bismo poslodavcima ponudili pregled obveza i savjete kod izmijenjenih okolnosti, organiziramo jednodnevnu online praktičnu edukaciju.

Edukacija je namijenjena stručnjacima za zaštitu na radu, pravnicima, stručnjacima za usklađenost poslovanja, članovima uprave, zaposlenicima i rukovoditeljima odjela ljudskih resursa.

Svaki polaznik prima link za pristup edukaciji te nakon edukacije prima link s korisnim materijalima za rad.

Predavačica:

  Irina Kacian Ivetić

Datum: 6.11.2020.

Trajanje: 10:00-12:30 sati

Sadržaj:

  • Važnost zaštite na radu za poslodavce
  • Prilagodba izvanrednim okolnostima (potres, poplava, koronavirus)
  • Obveze poslodavca u izvanrednim okolnostima – provedba mjera zaštite od COVID-19
  • Metodologija izrade procjene rizika za rad kod kuće
  • Mogućnosti evidencije radnog vremena za rad kod kuće
  • Obveze radnika i poslodavca u slučajevima samoizolacije
  • Psihološko zdravlje zaposlenika
  • Je li potrebno mijenjati interne akte i procedure?
  • Iskustva iz prakse

Cijena: 690,00 + PDV

Prijavite se na edukaciju!

Navedene podatke obrađujemo kako bismo vam poslali ponudu i izdali račun. Svi naši kupci i partneri, temeljem legitimnog interesa, mjesečno primaju besplatan sažetak novosti o regulativi, događanjima, smjernicama nadzornih i savjetodavnih tijela, kaznama i sudskoj praksi. Novosti šaljemo jednom mjesečno preko servisa Mailerlite. U svakom trenutku se možete odjaviti od primanja novosti klikom na link odjava koji se nalazi u svakom e-mailu ili nam se možete obratiti na info@parser.hr.
Plaćanje cijene usluge, edukacije, konferencije ili proizvoda, uvećane za iznos PDV-a, prihvaćamo u protuvrijednosti kriptovalute Ether (ETH) čija blockchain platforma je Ethereum. Iznos Ethera koji je potrebno uplatiti utvrđuje se prema vrijednosti u dolarima (USD) kako je određeno na www.coinmarketcap.com na dan plaćanja cijene. Vrijednost dolara u kunama određuje se prema srednjem tečaju HNB-a na dan plaćanja. Uplata se izvršava na public address: 0x26F7E97F59F3B8D23cd70298953F8a268061e97F.