Project Description

Online edukacija – Sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma

Zakon o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma propisuje obvezu imenovanja ovlaštene osobe te obvezu redovitog godišnjeg stručnog osposobljavanja i izobrazbe zaposlenika koji obavljaju zadaće na području sprječavanja i otkrivanja pranja novca te financiranja terorizma.

Cilj edukacije je upoznati obveznike zakona s novostima u zakonskoj regulativi i novostima u pogledu smjernica za procjenu rizika, identifikatora te registra stvarnih vlasnika.

Edukacija uključuje radne materijale i predloške za rad.

Nakon edukacije dobit ćete elektroničku potvrdu koja se izdaje kao dokaz da ste obavili stručno osposobljavanje i izobrazbu za 2020. godinu.

Predavač: Marija Bošković Batarelo mag. iur. LL.M.

Edukacija - sprječavanje pranja novca

Sadržaj edukacije:

  • Pregled pravnog okvira sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma
  • Procjena rizika poslovanja
  • Procjena rizika poslovne suradnje
  • Dubinska analiza i pojačana dubinska analiza
  • Obrasci (KYC)
  • Prijave sumnjive transakcije
  • Registar stvarnih vlasnika
  • Interni akti i kontrole
  • Zastupanje pred Financijskim inspektoratom

Datum: 29.10.2020.

Trajanje: 10:00-12:00 sati

Cijena: 690,00 kn + PDV

Prijavite se na edukaciju!

Navedene podatke obrađujemo kako bismo vam poslali ponudu i izdali račun. Svi naši kupci i partneri, temeljem legitimnog interesa, mjesečno primaju besplatan sažetak novosti o regulativi, događanjima, smjernicama nadzornih i savjetodavnih tijela, kaznama i sudskoj praksi. Novosti šaljemo jednom mjesečno preko servisa Mailerlite. U svakom trenutku se možete odjaviti od primanja novosti klikom na link odjava koji se nalazi u svakom e-mailu ili nam se možete obratiti na info@parser.hr.
Plaćanje cijene usluge, edukacije, konferencije ili proizvoda, uvećane za iznos PDV-a, prihvaćamo u protuvrijednosti kriptovalute Ether (ETH) čija blockchain platforma je Ethereum. Iznos Ethera koji je potrebno uplatiti utvrđuje se prema vrijednosti u dolarima (USD) kako je određeno na www.coinmarketcap.com na dan plaćanja cijene. Vrijednost dolara u kunama određuje se prema srednjem tečaju HNB-a na dan plaćanja. Uplata se izvršava na public address: 0x26F7E97F59F3B8D23cd70298953F8a268061e97F.