Project Description

Edukacija o spolnom uznemiravanju na radnom mjestu

Nakon pokreta #metoo i #nisamtražila te sve veće prisutnosti teme spolnog uznemiravanja na radnom mjestu u hrvatskim medijima, odlučili smo predstaviti rezultate istraživanja u Hrvatskoj te podučiti poslodavce o mjerama za prevenciju spolnog uznemiravanja na radnom mjestu.

Spolno uznemiravanje na radnom mjestu ne predstavlja samo kršenje postojećih zakona, rizik od kazne i sudskog postupka već i značajan reputacijski rizik.

Ovom edukacijom poslodavcima se na praktičan način objašnjava što se spada u definiciju spolnog uznemiravanja na radnom mjestu i kako poslodavac može utjecati na prevenciju i suzbijanje takvog oblika uznemiravanja na radnom mjestu.

Edukacija uključuje potvrdu o stručnom usavršavanju i radne materijale.

Edukacija se održava preko Microsoft Teamsa.

Datum: 22.4.2021., 10:00-12:30h

Predavačica:

Dunja Bonacci Skenderović

Sadržaj:

  • Definicija spolnog uznemiravanja
  • Zaštita dostojanstva radnika – zakonodavni okvir i obveze poslodavca
  • Predstavljanje rezultata istraživanja o spolnom uznemiravanju na radnom mjestu u Hrvatskoj
  • Posljedice toleriranja suzbijanju spolnog uznemiravanja na radnom mjestu za poslodavce
  • Važnost edukacije u prevenciji i suzbijanju spolnog uznemiravanja na radnom mjestu
  • Pitanja i odgovori

Cijena: 690,00 kn + PDV

Prijavite se na edukaciju!

    Navedene podatke obrađujemo kako bismo vam poslali ponudu i izdali račun. Svi naši kupci i partneri, temeljem legitimnog interesa, mjesečno primaju besplatan sažetak novosti o regulativi, događanjima, smjernicama nadzornih i savjetodavnih tijela, kaznama i sudskoj praksi. Novosti šaljemo jednom mjesečno preko servisa Mailerlite. U svakom trenutku se možete odjaviti od primanja novosti klikom na link odjava koji se nalazi u svakom e-mailu ili nam se možete obratiti na info@parser.hr.