Project Description

Radionica – Procjena rizika

Edukacija se održava online putem platforme Microsoft Teams.

Datum:

18.2.2021., 10:00-13:00h

Predavači:

Vinko Berković dipl. iur., MBA

Marija Bošković Batarelo

Procjena rizika je okosnica poslovanja koji se temelji na predviđanju i upravljanju rizicima. Na temelju procjene rizika se donose određene analize, provode mjere i nadzori te sastavljaju planovi i izvješća.

Na ovoj radionici polaznicima se objašnjava metodologija procjene rizika usklađenosti poslovanja. Najprije se kreće od postavljanja compliance funkcije unutar organizacije, ciljeva organizacije te procjene rizika koji se odnosi na cijelu organizaciju. Potom se sastavlja operativni plan koji će najprije obuhvatiti najrizičnija područja.

Na temelju operativnog plana polaznici provode vježbe nadzora pojedinog odjela/poslovnog procesa te sastav operativnog izvješća.

Polaznici će na ovoj radionici steći praktična znanja za provedbu zadaća na funkciji praćenja usklađenosti poslovanja te predloške za rad na temelju kojih mogu obavljati svoje zadatke na funkciji usklađenosti.

Edukacija je namijenjena pravnicima te osobama koje obavljaju poslove praćenja usklađenosti poslovanja.

Edukacija uključuje radne materijale te potvrdu o stručnom usavršavanju.

Cijena:

980,00 kn + PDV

Prijavite se na edukaciju!

Navedene podatke obrađujemo kako bismo vam poslali ponudu i izdali račun. Svi naši kupci i partneri, temeljem legitimnog interesa, mjesečno primaju besplatan sažetak novosti o regulativi, događanjima, smjernicama nadzornih i savjetodavnih tijela, kaznama i sudskoj praksi. Novosti šaljemo jednom mjesečno preko servisa Mailerlite. U svakom trenutku se možete odjaviti od primanja novosti klikom na link odjava koji se nalazi u svakom e-mailu ili nam se možete obratiti na info@parser.hr.
Plaćanje cijene usluge, edukacije, konferencije ili proizvoda, uvećane za iznos PDV-a, prihvaćamo u protuvrijednosti kriptovalute Ether (ETH) čija blockchain platforma je Ethereum. Iznos Ethera koji je potrebno uplatiti utvrđuje se prema vrijednosti u dolarima (USD) kako je određeno na www.coinmarketcap.com na dan plaćanja cijene. Vrijednost dolara u kunama određuje se prema srednjem tečaju HNB-a na dan plaćanja. Uplata se izvršava na public address: 0x26F7E97F59F3B8D23cd70298953F8a268061e97F.