Project Description

OSNOVE INFORMACIJSKE SIGURNOSTI

Informacije predstavljaju vrijednu imovinu svake organizacije. U sve većoj digitalizaciji poslovanja, postaje sve važnije štititi informacije i poznavati osnove informacijske sigurnosti.

Ovo je jedinstvena edukacija na tržištu jer objašnjava pojmove informacijske sigurnosti s organizacijske i poslovne perspektive. Nije potrebno biti informatičke struke niti imati određena tehnička predznanja za pohađanje ove edukacije.

Nakon pohađanja edukacije, polaznici pišu kratak ispit i dobivaju potvrdu o stjecanju osnovnih znanja informacijske sigurnosti. Potvrda služi kao dokaz da organizacije ulažu trud u osvještavanje i edukaciju zaposlenika i rukovoditelja u pogledu informacijske sigurnosti.

Ishodi edukacije su objasniti osnovne pojmove informacijske sigurnosti, olakšati usklađenost s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR), ponuditi pregled osnova ISO 27001 standarda informacijske sigurnosti te prepoznati i identificirati relevantne rizike.

Edukacija je namijenjena rukovoditeljima, zaposlenicima, pravnicima, službenicima za zaštitu podatka, odvjetnicima, stručnjacima za usklađenost te internim revizorima.

Trajanje edukacije je 9:30-14:30 sati.

Edukacija uključuje radne materijale, potvrdu o stručnom osposobljavanju, ručak te osvježavajuća pića u pauzi.

7.5.2020., predavači:

Marija Bošković Batarelo mag. iur. LL.M. i

Domagoj Bodlaj, mag. iur.

 • Osnovni pojmovi informacijske sigurnosti
 • Pravni okvir informacijske sigurnosti – GDPR, Zakon o kibernetičkoj sigurnosti, Zakon o informacijskoj sigurnosti
 • ISO 27001 standard
 • Procjena i analiza rizika
 • Procjena učinka na zaštitu podataka
 • Sigurnost ljudskih resursa
 • Internetske stranice i softveri
 • Ugovorni odnosi (ugovori o poslovnoj suradnji, ugovori o obradi, ugovori o povjerljivosti, uvjeti korištenja usluge)
 • Interni akti i procedure – Pravilnik o radu, Pravilnik o informacijskoj sigurnosti, Izjave o povjerljivosti, Pravilnik o videonadzoru, Procedura u slučaju sigurnosnih incidenata
 • Pravna usklađenost
 • Provođenje nadzora i istraga

Lokacija: Ulica Milana Amruša 19, Zagreb

Cijena: 1.120,00 kn + PDV

Za uplate do 16.4.2020. odobravamo 15% popusta.

Prijavite se na edukaciju!

Navedene podatke obrađujemo kako bismo vam poslali ponudu i izdali račun. Svi naši kupci i partneri, temeljem legitimnog interesa, mjesečno primaju besplatan sažetak novosti o regulativi, događanjima, smjernicama nadzornih i savjetodavnih tijela, kaznama i sudskoj praksi. Novosti šaljemo jednom mjesečno preko servisa Mailerlite. U svakom trenutku se možete odjaviti od primanja novosti klikom na link odjava koji se nalazi u svakom e-mailu ili nam se možete obratiti na info@parser.hr.
Plaćanje cijene usluge, edukacije, konferencije ili proizvoda, uvećane za iznos PDV-a, prihvaćamo u protuvrijednosti kriptovalute Ether (ETH) čija blockchain platforma je Ethereum. Iznos Ethera koji je potrebno uplatiti utvrđuje se prema vrijednosti u dolarima (USD) kako je određeno na www.coinmarketcap.com na dan plaćanja cijene. Vrijednost dolara u kunama određuje se prema srednjem tečaju HNB-a na dan plaćanja. Uplata se izvršava na public address: 0x26F7E97F59F3B8D23cd70298953F8a268061e97F.