Project Description

Osnove informacijske sigurnosti

Informacije predstavljaju vrijednu nematerijalnu imovinu svake organizacije. U sve većoj digitalizaciji poslovanja, postaje sve važnije štititi informacije i poznavati osnove informacijske sigurnosti.

Ovo je jedinstvena edukacija na tržištu jer objašnjava pojmove informacijske sigurnosti s ljudske, organizacijske i poslovne perspektive. Nije potrebno biti informatičke struke niti imati određena tehnička predznanja za pohađanje ove edukacije.

Nakon pohađanja edukacije, polaznici dobivaju potvrdu o stjecanju osnovnih znanja informacijske sigurnosti. Potvrda može služiti kao dokaz da organizacije ulažu trud u osvještavanje i edukaciju zaposlenika i rukovoditelja u pogledu informacijske sigurnosti.

Edukacija je namijenjena rukovoditeljima, zaposlenicima, pravnicima, službenicima za zaštitu podatka, odvjetnicima, stručnjacima za usklađenost te internim revizorima.

Datum: 28.10.2021.

Trajanje edukacije: 10:00-12:30 sati

Sadržaj:

  • Osnovni pojmovi informacijske sigurnosti
  • Pregled cyber-prijetnji i kako se obraniti
  • Uvod u kriptografiju (enkripcija, hash)
  • Tehničke i organizacijske mjere
  • Kako funkcionira internet + Deep Web i Dark Web
  • Primjeri iz prakse
  • Pitanja i odgovori

Predavač:

Tino Šokić

Cijena: 890,00 kn + PDV

Edukacija se održava preko Microsoft Teamsa. Edukacija se snima u slučaju da svi polaznici pristanu na snimanje. Pristup snimkama imaju osobe koje su platile kotizaciju.

Prijavite se na edukaciju!

    Navedene podatke obrađujemo kako bismo vam poslali ponudu i izdali račun. Svi naši kupci i partneri, temeljem legitimnog interesa, mjesečno primaju besplatan sažetak novosti o regulativi, događanjima, smjernicama nadzornih i savjetodavnih tijela, kaznama i sudskoj praksi. Novosti šaljemo jednom mjesečno preko servisa Mailerlite. U svakom trenutku se možete odjaviti od primanja novosti klikom na link odjava koji se nalazi u svakom e-mailu ili nam se možete obratiti na info@parser.hr.