Project Description

Nove tehnologije – nove prilike i izazovi

KONFERENCIJA, 23.4.2020., HUB385, Petračićeva 6, Zagreb

Digitalna transformacija je pojam koji će obilježiti 2020. godinu i godine koje slijede. Taj pojam odnosi se na proces koji započinje od trenutka kada organizacija krene razmišljati o uvođenju digitalnih tehnologija u svim područjima poslovanja i traje do trenutka njihove potpune integracije. Međutim, digitalna transformacija uključuje i pojedince: nije dovoljno samo uvesti digitalnu tehnologiju u poslovanje, važno je i educirati zaposlenike.

Digitalna transformacija može obuhvaćati područja kao što su digitalni marketing, digitalizacija i automatizacija poslovnih procesa i digitalna nabava. Razvoj novih tehnologija, softvera i aplikacija omogućio je da se organizacije povežu s korisnicima na različitim razinama – od informiranja o kupnji, pomoći pri odlučivanju i procesu kupnje do razmjene informacija o zadovoljstvu. Stoga digitalna transformacija znači i promjenu svih oblika poslovanja i procesa u kojima su zaposlenici organizacije u interakciji s njezinim korisnicima.

Digitalna transformacija u EU

Digitalna transformacija poslovanja i društva u EU-u ima golem potencijal rasta za cijelu Europu. Stoga program Digitalna Europa, nudi program višegodišnjeg financijskog okvira (VFO) za razdoblje 2021. – 2027. Program s ukupnim proračunom od 9,2 milijarde eura nudi potporu digitalnoj transformaciji europskih društava i gospodarstava za razvoj umjetne inteligencije, rješenja u području kiber sigurnosti, digitalnih vještina te naprednog računarstva. Stoga je poduzetnicima i tijelima javne vlasti u interesu da razumiju pojmove i izazvove koji se vežu za digitalnu transformaciju.

Na ovoj konferenciji se bavimo konkretnim primjerima i izazovima iz prakse, dovodimo stručnjake iz područja koji su vezani uz digitalnu transformaciju te nudimo dijalog i rješenja.

Konferencija je namijenjena poduzetnicima, regulatorima, državnim tijelima te savjetnicima u području novih tehnologija.

PROGRAM KONFERENCIJE:

9:30-10:00 – Registracija sudionika

10:00-12:00 – Program konferencije

12:30-13:00 – Panel

13:00-14:00 – Ručak

14:00-16:00 – Program konferencije

Moderator i predavač:

Marija Bošković Batarelo

IZAZOVI:

 • Izazovi i prilike digitalne transformacije – Parser compliance d.o.o.
 • Od start-upa do businessa – pravni i porezni aspekti – Batarelo Dvojković Vuchetich odvjetničko društvo d.o.o.
 • Trendovi u tehnologiji – iskustva poduzetnika

Amodo – Gorjan Agačević, Chief Product Officer

BIT – Luka Perkov, CEO

Oraclum Intelligence Systems – Phd Vuk Vuković, CEO

Suprabit – m.sc.math. Vedran Brničević, CEO

Panel:

Pravo i tehnologija

 • utjecaj politika i zakona na poslovanje
 • iskustva poduzetnika u digitalnoj transformaciji
 • regulacija novih tehnologija
 • poslovna etika i povjerenje potrošača

RJEŠENJA:

 • Korak naprijed uz EU fondove – Avelant d.o.o., stručnjaci za EU fondove
 • Zaštita intelektualnog vlasništva novih tehnologija, Luka Jelčić – zastupnik za žigove, industrijski dizajn i patente
 • Cognitive technology – the real business opportunity in AI – Boris Agatić
 • Informatička rješenja za pametno poslovanje – Poslovna inteligencija d.o.o.
 • Informacijska sigurnost kao konkurentna prednost – Privatnost j.d.o.o, Snježana Grgić, direktor

Cijena:

Early bird do 20.3.2020. (40% popusta) – 390,00 kn + PDV

Cijena od 20.3.2020 – 650,00 kn + PDV

Cijena za studente: 90,00 kn + PDV

Prijavite se na konferenciju!

Navedene podatke obrađujemo kako bismo vam poslali ponudu i izdali račun. Svi naši kupci i partneri, temeljem legitimnog interesa, mjesečno primaju besplatan sažetak novosti o regulativi, događanjima, smjernicama nadzornih i savjetodavnih tijela, kaznama i sudskoj praksi. Novosti šaljemo jednom mjesečno preko servisa Mailerlite. U svakom trenutku se možete odjaviti od primanja novosti klikom na link odjava koji se nalazi u svakom e-mailu ili nam se možete obratiti na info@parser.hr.
Plaćanje cijene usluge, edukacije, konferencije ili proizvoda, uvećane za iznos PDV-a, prihvaćamo u protuvrijednosti kriptovalute Ether (ETH) čija blockchain platforma je Ethereum. Iznos Ethera koji je potrebno uplatiti utvrđuje se prema vrijednosti u dolarima (USD) kako je određeno na www.coinmarketcap.com na dan plaćanja cijene. Vrijednost dolara u kunama određuje se prema srednjem tečaju HNB-a na dan plaćanja. Uplata se izvršava na public address: 0x26F7E97F59F3B8D23cd70298953F8a268061e97F.