Project Description

GDPR i videonadzor

Nedavno je u Republici Hrvatskoj Agencija za zaštitu osobnih podataka izrekla izvršitelju obrade prvu upravnu novčanu kaznu u vezi s obradom osobnih podataka u svrhu videonadzora.

Ova edukacija pomaže voditeljima obrade i izvršiteljima obrade da usklade svoje sustave videonadzora s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka.

Na edukaciji se prolazi kroz tehničke i organizacijske mjere, ugovore i interne akte za provedbu videonadzora te primjer povrede osobnih podataka.

Edukacija uključuje potvrdu o stručnom usavršavanju i radne materijale.

Edukacija se održava preko Microsoft Teamsa.

Datum: 29.4.2021., 10:00-12:30

Predavačica:

Marija Bošković Batarelo

Sadržaj:

  • Ugovori o obradi podataka
  • Tehničke i organizacijske mjere
  • Podizvršitelji obrade
  • Zaštitne mjere za prijenos osobnih podataka u treće zemlje
  • Analiza legitimnog interesa
  • Pravilnik o videonadzoru
  • Obavijest o videonadzoru
  • Pravilnik o radu
  • Povrede osobnih podataka

Cijena: 690,00 kn + PDV

Prijavite se na edukaciju!

    Navedene podatke obrađujemo kako bismo vam poslali ponudu i izdali račun. Svi naši kupci i partneri, temeljem legitimnog interesa, mjesečno primaju besplatan sažetak novosti o regulativi, događanjima, smjernicama nadzornih i savjetodavnih tijela, kaznama i sudskoj praksi. Novosti šaljemo jednom mjesečno preko servisa Mailerlite. U svakom trenutku se možete odjaviti od primanja novosti klikom na link odjava koji se nalazi u svakom e-mailu ili nam se možete obratiti na info@parser.hr.