Project Description

GDPR edukacije

Nakon dvije godine što je Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) na snazi, neke aktivnosti su odrađene, a neke nadzirane.

Imamo već određene smjernice i kazne nadzornih tijela i Europskog odbora za zaštitu podataka, stoga nudimo jedinstvenu priliku da prođete s našim stručnjacima i partnerima kroz sve relevantne teme u vezi s privatnošću, zaštitom osobnih podataka i informacijskom sigurnošću, iskažete svoje dvojbe te pronađete praktična rješenja.

Edukacije uključuju potvrde o stručnom usavršavanju, radne materijale, predloške za rad te osvježenja u pauzi.

Edukacije se mogu, po dogovoru, održati uživo, online ili u vašim prostorijama (in-house).

Predavači:

Marija Bošković Batarelo,  Snježana Grgić

Teme:

  • Evidencije aktivnosti obrade (obvezni sastojci, razgovori po odjelima, nadzor usklađenosti).
  • Privole (kada ih i za što koristiti, obvezni sastojci, povlačenje privole).
  • Ostvarivanje prava ispitanika (koja se prava ispitanika, kako uspostaviti internu proceduru te kako riješavati zahtjeve ispitanika).
  • Analiza legitimnog interesa i procjena učinka na zaštitu podataka (na konkretnim primjerima radimo na predlošcima analize legitimnog interesa te objašnjavamo metodologiju za izradu procjene učinka na zaštitu podataka).
  • Informacijska sigurnost i povrede osobnih podataka (tehničke i organizacijske mjere za zaštitu podataka, načelo pouzdanosti, koraci kod povrede osobnih podataka).
  • Ugovori o obradi podataka (odnosi voditelj-izvršitelj obrade, zajednički voditelji, obvezni sastojci ugovora, nadzor izvršitelja obrade).
  • Zaštitne mjere za prijenos osobnih podataka u treće zemlje (što napraviti nakon odluke Suda EU o Privacy Shield-u, kako koristiti standardne ugovorne klauzule za prijenos podataka, obvezujuća korporativna pravila).
  • Obrada osobnih podataka radnika (nadzor radnika, Pravilnik o radu, interni akti, edukacija radnika, regrutacijski i selekcijski postupak, prestanak radnog odnosa).

Cijena na upit.

Prijavite se na edukaciju!

Navedene podatke obrađujemo kako bismo vam poslali ponudu i izdali račun. Svi naši kupci i partneri, temeljem legitimnog interesa, mjesečno primaju besplatan sažetak novosti o regulativi, događanjima, smjernicama nadzornih i savjetodavnih tijela, kaznama i sudskoj praksi. Novosti šaljemo jednom mjesečno preko servisa Mailerlite. U svakom trenutku se možete odjaviti od primanja novosti klikom na link odjava koji se nalazi u svakom e-mailu ili nam se možete obratiti na info@parser.hr.
Plaćanje cijene usluge, edukacije, konferencije ili proizvoda, uvećane za iznos PDV-a, prihvaćamo u protuvrijednosti kriptovalute Ether (ETH) čija blockchain platforma je Ethereum. Iznos Ethera koji je potrebno uplatiti utvrđuje se prema vrijednosti u dolarima (USD) kako je određeno na www.coinmarketcap.com na dan plaćanja cijene. Vrijednost dolara u kunama određuje se prema srednjem tečaju HNB-a na dan plaćanja. Uplata se izvršava na public address: 0x26F7E97F59F3B8D23cd70298953F8a268061e97F.