Project Description

Financije za pravnike

Odvjetnici, korporativni pravnici te osobe imenovanje na funkciji praćenja usklađenosti poslovanja često se susreću s raznim financijskim terminima i dokumentima.

Kako bi savjetovali svoje klijente ili poslodavce, pravnici moraju razumijeti ciljeve pojedine organizacije i financijske koncepte. Također je važno prepoznati određena “red flags” područja kada su u pitanju dubinske analize organizacije ili pregled dokumentacije u vezi s poslovanjem.

Kroz ova dva praktična modula online edukacija, polaznici će ovladati osnovnim pojmovima, vidjeti primjere iz prakse, imati mogućnost interaktivne komunikacije s našim stručnjakom iz područja financija. Svaki polaznik će dobiti i koristan alat u excel formatu koji može primijeniti u svakodnevnom radu.

Edukacije se održavaju online preko aplikacije Microsoft Teams u sklopu 2 modula. Moguće je kupiti svaki modul pojedinačno.

1. modul – 20.11.2020., 10:00-12:30

  • Uvod u računovodstvo
  • Standardi financijskog izvještavanja
  • Razumijevanje temeljnih financijskih izvještaja
  • Rad na primjerima financijskih izvještaja
  • Pitanja i odgovori

2. modul – 27.11.2020., 10:00-12:30

  • Razumijevanje obračuna poreza na dodanu vrijednost
  • Otkrivanje financijskih prijevara
  • Forenzičko računovodstvo
  • Primjena excela u financijama s primjerima iz prakse
  • Pitanja i odgovori

Predavačica:

Željka Bučec

Cijena:

1. modul – 990,00 kn + PDV

2. modul – 990,00 kn + PDV

U slučaju kupnje oba modula odjednom:  1.590,00 kn + PDV

Prijavite se na edukacije!

Navedene podatke obrađujemo kako bismo vam poslali ponudu i izdali račun. Svi naši kupci i partneri, temeljem legitimnog interesa, mjesečno primaju besplatan sažetak novosti o regulativi, događanjima, smjernicama nadzornih i savjetodavnih tijela, kaznama i sudskoj praksi. Novosti šaljemo jednom mjesečno preko servisa Mailerlite. U svakom trenutku se možete odjaviti od primanja novosti klikom na link odjava koji se nalazi u svakom e-mailu ili nam se možete obratiti na info@parser.hr.
Plaćanje cijene usluge, edukacije, konferencije ili proizvoda, uvećane za iznos PDV-a, prihvaćamo u protuvrijednosti kriptovalute Ether (ETH) čija blockchain platforma je Ethereum. Iznos Ethera koji je potrebno uplatiti utvrđuje se prema vrijednosti u dolarima (USD) kako je određeno na www.coinmarketcap.com na dan plaćanja cijene. Vrijednost dolara u kunama određuje se prema srednjem tečaju HNB-a na dan plaćanja. Uplata se izvršava na public address: 0x26F7E97F59F3B8D23cd70298953F8a268061e97F.