Project Description

Compliance Officer – Napredni modul

Datum:

8.10.2020.

Trajanje edukacije:

10:00 – 14:00 sati.

U dinamičnom regulatornom okruženju, funkcija usklađenosti postaje sve važnija za uspješno poslovanje te upravljanje operativnim, reputacijskim i  financijskim rizicima.

Ova edukacija pomaže osobama koje su imenovane na funkciji praćenja usklađenosti poslovanja da uspostave i nadziru programe usklađenosti, educiraju i motiviraju zaposlenike, steknu vještine i metodologiju za rad, stvarajući korporativnu kulturu usklađenosti unutar organizacije.

Također, edukacija pruža metodologiju i predloške za rad za razvoj internog sustava prijava nepravilnosti i usklađivanje sa Direktivom i Zakonom o zaštiti prijavitelja nepravilnosti (tzv. zviždači). Na ovoj edukaciji povjerljive osobe, koje su nadležne za primanje prijava o nepravilnostima, stječu znanja kako postupiti s prijavom, kako provesti istragu te dokumentirati sve radnje u postupku prijave i rješavanja nepravilnosti.

Edukacija uključuje radne materijale, potvrdu o stručnom osposobljavanju, ručak te osvježavajuća pića u pauzi.

Program:

  • Nadzor programa etike i usklađenosti
  • Edukacija i motivacija zaposlenika
  • Vođenje projekata – organizacijske vještine
  • Rješavanje konflikata i pregovori – komunikacijske vještine
  • Sustav prijava i rješavanja nepravilnosti (zviždači)
  • Nadzor dobavljača/poslovnih suradnika
  • Provođenje istraga
  • Kršenje obveza iz radnog prava
  • Compliance izvještaji i analize

Predavač:

Vinko Berković dipl. iur., MBA

Cijena:

980,00 kn + PDV

Prijavite se na edukaciju!

Navedene podatke obrađujemo kako bismo vam poslali ponudu i izdali račun. Svi naši kupci i partneri, temeljem legitimnog interesa, mjesečno primaju besplatan sažetak novosti o regulativi, događanjima, smjernicama nadzornih i savjetodavnih tijela, kaznama i sudskoj praksi. Novosti šaljemo jednom mjesečno preko servisa Mailerlite. U svakom trenutku se možete odjaviti od primanja novosti klikom na link odjava koji se nalazi u svakom e-mailu ili nam se možete obratiti na info@parser.hr.
Plaćanje cijene usluge, edukacije, konferencije ili proizvoda, uvećane za iznos PDV-a, prihvaćamo u protuvrijednosti kriptovalute Ether (ETH) čija blockchain platforma je Ethereum. Iznos Ethera koji je potrebno uplatiti utvrđuje se prema vrijednosti u dolarima (USD) kako je određeno na www.coinmarketcap.com na dan plaćanja cijene. Vrijednost dolara u kunama određuje se prema srednjem tečaju HNB-a na dan plaćanja. Uplata se izvršava na public address: 0x26F7E97F59F3B8D23cd70298953F8a268061e97F.